Praktijk voor natuurgeneeskunde AMBAREES van Marjo Oosting - Vanderschuren

Wie ben ik

Mijn naam is Marjo Oosting–Vanderschuren. Sinds 2006 begeleid ik mensen naar gezondheid. Op 1 april 2010 startte ik met mijn huidige praktijk.

Met passie werk ik aan de gezondheid en het welzijn van mijn cliënten.
Omdat ik hoog gevoelig ben, heb ik me vroeger vaak, aangepast aan mijn omgeving. Helaas had ik mezelf, daarbij vaker tekort gedaan. Nu ben ik net zo zorgzaam en liefdevol naar mezelf als dat ik naar anderen ben. En vanuit die kracht leef ik mijn leven. Lange tijd ben ik op zoek geweest, naar wie ik ben en wat mijn wensen zijn. De laatste jaren geniet ik steeds meer van mijn leven. Eerlijkheid, verbinding in vrijheid en groeien in bewustwording vindt ik heel belangrijk. Daardoor blijf ik me met nieuwsgierigheid verdiepen in kennis en in het leven zelf.
Het is voor mij telkens weer prachtig als mijn cliënten opbloeien en zelfverzekerd en in vrijheid van het leven genieten.

Op de Europese Academie voor complementaire gezondheidszorg te Maastricht ben ik afgestudeerd voor de professioneel erkende 4-jarige opleiding tot natuurgeneeskundig gezondheidstherapeute.

Ook volgde ik een groot aantal opleidingen en cursussen zowel op energetisch als op gezondheidsgebied. Om het kennisniveau te blijven handhaven volg ik de nieuwste ontwikkelingen via studies en workshops.

folder

Copyright © 2024