Marjo Oosting
Praktijk voor natuurgeneeskunde

Wie ben ik

Mijn naam is Marjo Oosting–Vanderschuren.

Op de Europese Academie voor complementaire gezondheidszorg te Maastricht ben ik afgestudeerd voor de professioneel erkende 4-jarige opleiding tot gezondheidstherapeute.

Ook volgde ik een groot aantal opleidingen en cursussen op het gebied van manuele therapieën, voeding, testmethoden, voedingssupplementen en persoonlijke ontwikkeling. Om het kennisniveau te blijven handhaven volg ik de nieuwste ontwikkelingen via studies en workshops.

Sinds 2006 begeleid ik mensen naar gezondheid. Op 1 april 2010 startte ik met mijn huidige praktijk.

Omdat ik hooggevoelig ben, voel ik zelfs de kleinste veranderingen in mijn omgeving.
Dit was in mijn jeugd vooral een hindernis, omdat zelfs normale gebeurtenissen voor een zeer gevoelig kind bedreigend kunnen zijn. Als kind hielp ik al mensen met emotionele klachten. Dat vond ik heel normaal, maar het was vaak zwaar omdat ik nog zo jong was. Ik was heel vaak ziek door alle emoties. Tegenwoordig beschouw ik hooggevoeligheid als een groot voordeel bij mijn werk. Nu help ik mensen, door met liefde en aandacht te voelen wat iemand nodig heeft.

Ik heb voldoende kennis op het gebied van anatomie en pathologie om je indien nodig, door te verwijzen naar je huisarts. Ik werk aanvullend en ondersteunend aan de reguliere gezondheidszorg.

folder