Marjo Oosting
Praktijk voor natuurgeneeskunde

Werkwijze

Bij het eerste consult vraag ik naar je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Om ervoor te zorgen dat dit op een zorgvuldige manier gebeurt, neem ik hiervoor ruim de tijd (ca. 1,5 uur). In alle rust en met persoonlijke aandacht kom ik dan tot de keuze van de juiste behandelmethode.

Met behulp van Kinesiologie en een biotensor kan ik de oorzaak van een klacht uittesten. De werking van de biotensor berust op zowel natuurkundige wetmatigheden als op intuïtie. Kinesiologie is een lichaamseigen feedback methode met behulp van spiertesten. Er kan getest worden of je een gebrek aan vitaminen, mineralen of andere belangrijke voedingsstoffen hebt. In dat geval test ik welke voedingssupplementen echt nodig zijn en of je het tekort met voeding kunt aanvullen. Natuurlijk bekijk ik zorgvuldig of je de voedingssupplementen samen je met reguliere medicatie gebruiken kunt. Indien nodig kan ik testen of je last hebt van allergie of intolerantie voor voedsel en/of andere stoffen. Allergieën en intoleranties zijn vaak de oorzaak van veel vage klachten.

Ieder mens is uniek en zo ook zijn probleem of hulpvraag. Iedereen krijgt een persoonlijke behandeling die gericht is op alle aanwezige klachten, je mogelijkheden en je persoonlijke voorkeuren. Zelf kun je veel bijdragen aan je eigen genezing. Je krijgt de kans om het beste uit jezelf te halen.

folder