Praktijk voor natuurgeneeskunde AMBAREES van Marjo Oosting - Vanderschuren

Werkwijze

Bij het eerste consult vraag ik met aandacht naar je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Het is heel belangrijk dat je mij op de hoogte stelt van je gezondheid. Je mag tevens praten over problemen waar je tegenaan loopt, maar dat hoeft niet als het te pijnlijk is of er simpelweg geen woorden voor te vinden zijn. Het oplossen is veel belangrijker dan het uitdiepen van het probleem.
Jij bent als mens uniek en zo ook jou probleem of hulpvraag. Iedereen krijgt een persoonlijke behandeling die gericht is op alle aanwezige klachten, je mogelijkheden en je persoonlijke voorkeuren. Zelf kun je veel bijdragen aan je eigen genezing. Je krijgt de kans om het beste uit jezelf te halen.

Met behulp van Kinesiologie en een biotensor kan ik de oorzaak van een klacht uittesten en welke therapieën het meest geschikt voor je zijn. De werking van de biotensor berust op zowel natuurkundige wetmatigheden als op intuïtie. Kinesiologie is een lichaamseigen feedback methode met behulp van spiertesten. Indien nodig kan ik testen of je last hebt van een allergie of intolerantie voor voedsel en/of andere stoffen. Intoleranties veroorzaken vaak vage klachten die wisselend van aard zijn.

praktijk1

praktijk2


Copyright © 2024